Vicomi ile Blogger Tepki Düğmeleri Oluşturma

tepki-düğmeleri-oluşturma

 Vicomi ile blogger tepki düğmeleri oluşturma - Vicomi.com sitesi ile blogger için tepki düğmeleri oluşturabilirsiniz. Ziyaretçilerin yazınız ile alakalı değerlendirmelerini alacağınız güzel bir yöntem. Vicomi 5 farklı seçenek sunarak kolay geri bildirim sağlar. Ayrıca bir faydası da yorum yapmaktan kaçınanlardan başka şekilde fikirlerini almaktır. Vicomi eklentisini yazınızın altına yerleştirerek ziyaretçilerin fikirlerini hemen alabilirsiniz. Aldığınız reaksiyona göre yazınızın amacına hizmet ettiğini anlayabilirsiniz.

Vicomi Tepki Düğmeleri Nasıl Eklenir?

1. Vicomi.com sitesine giriş yaparak Start Free bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada Wordpress yüklemesi ile web sitelerine yükleme seçenekleri çıkacaktır. Blogger kullananlar "Install Vicomi Code For Your Website" bağlantısına tıklayabilir. Açılan sayfada web site bilginizi, e-mail adresinizi ve şifrenizi girerek hesap oluşturabilirsiniz.

Örnek kod:
örnek


2. Hesap oluşturduğunuz anda yukarıdaki gibi bir kod verilecek. Hazırlanan o kodu kopyalayıp, blog sayfanıza ekleyin. Blog sayfanızda yazı altına eklemek için <data:post.body/> kodunu aratın ve ilgili bulduğunuz bir yere ekleyin. Nereye ekleyeceğinizi kolaylıkla bulmak için paylaş butonları veya benzer yazılar gibi eklentilerin yerlerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

3. Vicomi bildirim yazılarını kendinize göre uyarlamak için Vicomi kumanda panelinden Feelbacks sekmesine tıklayarak ifadeleri değiştirebilirsiniz.

vicomi-sitesi

vicomi-sitesi


✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

Facebook Comments

0 yorum