Mobil Uyumlu Ücretsiz 5 Blogger Teması

seo-dostu-hızlı-blogger-temaları

  Seo için blogların dikkat etmesi gereken önemli konulardan biri de mobil uyumlu temalardır. Google gelişen algoritmaları ve prensipleriyle mobil uyumlu ve hızlı olan site veya blogları ödüllendiriyor. Bizim de amacımız daha üst sıralarda yer almak olduğuna göre belirlenen kriterlerden mobil uyumlu tema seçimine dikkat etmeliyiz. Bu nedenle yüksek kaliteli, hızlı ve ücretsiz 10 blogger temasını paylaşmak istedim. Bu temalar benim oluşturduğum temalar olmasa da sizin için seçtiğim özel temalardır.

1)  Photonic Photography

  Fotoğraf paylaşan bloglar için harika olan bu tema yüksek kaliteli ve mobil uyumludur. Fotonik tepki veren muhteşem dizaynı ile tüm cihazlarda görünümünü korur. Sosyal medya ikonları ve blog yazılarının yerleşimi ile sade ve kullanışlı bir temadır. Ana sayfa görünümünde sidebar alanı olmadığından açılış hızı kriterlere uyumludur. Yazıya tıkladığınızda sidebar alanına eklediğiniz kodlar görünür. Benzer yazılar ve sosyal ağlarda paylaşım butonları temanın içinde mevcuttur ve bu yönüyle tamamen Seo dostu bir tema.

                                                          


2)  Tech News

  Teknoloji, haber ve blog konulu siteler için ideal, sade, temiz tamamen duyarlı bir temadır. Modern tasarımı, hızı ve reklam optimizasyonu ile daha ayrıcalıklı olacaksınız. Sade ve esnek sidebar alanı 3'lü tab şeklinde sekmesi, sosyal ağlarda paylaşım ve benzer yazılar özellikleri ile doludur. Ayrıca blogger, facebook, disqus yorum seçenekleri ile ileri ve geri tuşlarında hangi yazının yer aldığını gösteren seçenekleriyle tercih edilebilecek güzel bir tema. Makalelerinizi mobil versiyonu ile daha hızlı ve kullanışlı bir şekilde paylaşmanın huzurunu yaşayacaksınız.

                                                          


3)  The Essence

  Yeşil renklerin hakim olduğu bu tema da mobil uyumlu ve hızlı bir temadır. İçerikler daha göz önünde ve okuyucu odaklı %100 hızlı bir versiyondur. Kişisel blog veya moda blogu olarak kullanılması uygun olsa da başka konularda da kullanılabilir. Bu zarif temanın sahip olduğu slayt alanı ve 3'lü footer alanı daha dikkat çekici bir hale sokuyor. Etikete göre benzer yazılar ve sosyal ağlarda paylaşım bu temada da kullanılıyor.

                                                            


4)  Harmonia

  Harmonia teması mobil uyumlu ve ferah bir tasarıma sahiptir. Daha çok yazılara yoğunlaşan yapısı ve abonelik eklentisiyle karşılayan vitrini çok hoş duruyor. Bu temanın diğer bir artısı yazıyı sosyal ağlarda paylaşmak için devamını okumanıza gerek kalmamasıdır. Ana sayfa görüntüsündeyken bile paylaşım imkanı sunuyor. Ayrıca footer alanına 3' lü gadget ekleme özelliği ile çok kullanışlı. Hızlı, sade ve ziyaretçiyi düşünen bu temayı kullanmayı düşünebilirsiniz.

                                                           


5)  Games

  Oyun tecrübeleri olan veya oyunları tanıtmaya meraklı bir blog yazarıysanız bu tema tam size göre. Mobil uyumlu versiyonu ile artık daha hızlı olacaksınız. Oyun tutkunlarıyla yorumlarınızı paylaşın ve en son oyun haberlerini ilk önce siz duyurun. Renk tonları ve eşsiz slayt alanı ile bir adım önde olacaksınız. Benzer yazılar eklentisi, sosyal medya paylaşım butonları ve reklam alanları ile tüm isteklerinizi bu temada bulabilirsiniz.

                                                       


  Bu temaların ortak noktaları mobil uyumlu, hızlı, seo dostu ve google yapısal test aracına uygun olmasıdır. Gadget alanları, sosyal ağ butonları, ön plana çıkarılan içerikleri ve optimize edilmiş görselleri ile değerli temalardır.
Sitenizin mobil uyumluluğunu ölçmek için Mobil Uyumluluk Testi bağlantısına tıklayın.

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵
Facebook Comments

0 yorum