Yılbaşına Özel Blogger Kar Yağma Efekti

yılbaşına-özel-kar-yağdıran-eklenti

  Yeni yıl yaklaştı. Yeni umutlar ve yeni hedeflerle 2017 yılını geride bırakıyoruz. 2018 yılına girerken blog sayfanızda kar yağdırma efektini kullanmak istemez misiniz? Ziyaretçilerinize küçük bir sürpriz yaparak onları beyazlar içinde karşılayın. Kar yağdıran eklentiyi sayfanıza eklemek için sadece bir yere kod ekleyeceksiniz. Böylece çok fazla uğraşmadan ekleyerek ertesi gün isterseniz hemen kaldırabileceksiniz.

  Kar yağdırma eklentisini blog sayfanıza eklemek için Tema/ HTML'yi Düzenle kısmına giderek </head> kodunu aratarak hemen bir satır üzerine aşağıdaki kodu ekleyerek kaydetmeniz yeterli. Blog sayfanızı açtığınızda irili ufaklı karları izlemeye başlayabilirsiniz.

<script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.js'/>
<script type='text/javascript'>//<![CDATA[
(function($){$.fn.snow=function(options){var $flake=$('<div id="flake" />').css({'position':'absolute','top':'-50px'}).html('&#10052;'),documentHeight=$(document).height(),documentWidth=$(document).width(),defaults={minSize:10,maxSize:20,newOn:500,flakeColor:"#FFFFFF"},options=$.extend({},defaults,options);var interval=setInterval(function(){var startPositionLeft=Math.random()*documentWidth-100,startOpacity=0.5+Math.random(),sizeFlake=options.minSize+Math.random()*options.maxSize,endPositionTop=documentHeight-40,endPositionLeft=startPositionLeft-100+Math.random()*200,durationFall=documentHeight*10+Math.random()*5000;$flake.clone().appendTo('body').css({left:startPositionLeft,opacity:startOpacity,'font-size':sizeFlake,color:options.flakeColor}).animate({top:endPositionTop,left:endPositionLeft,opacity:0.2},durationFall,'linear',function(){$(this).remove()});},options.newOn);};})(jQuery);//]]></script><script>$(document).ready( function(){
$.fn.snow({ minSize: 10, maxSize: 50, newOn: 400, flakeColor: '#ffffff' });
});</script>


✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

Facebook Comments

0 yorum