Bumerang Platin Üye Olarak Devam Ediyorum

yazarkafe-için-nasıl-platin-üye-olunur

Bumerang üyelik tipi nasıl değişir? Platin üyelik için neler yapmak lazım? Yazarkafe de olmanın avantajları nelerdir?
  Bumerang için üyelik tipim uzun zamandır altın olarak değerlendirilmişti. Bende yazıları yayınlamadıktan sonra sadece para kazanmanın avantaj sağlamayacağını düşünerek bumerang üyeliğimi askıya alarak kullanmamaya karar vermiştim. Eskiden zaten yazarkafe de yazı paylaşmak için platin üye olmak gerekmiyordu diye hatırlıyorum. Çünkü sadece üyelik hesabımla çok sayıda yazı paylaşmışlığım var. Neyse dün tekrar bumerang şablonunu ekleyerek ve gerekli düzenlemeleri yaparak başvuruda bulundum. 24 saat geçmeden gelen mail de Platin üye olduğumu gördüm. Sevindim çünkü yazıları paylaşmak için iyi bir mecra kapılarını açmış oldu.

Neleri Düzelttim?

1) Önceki başvuruda anahtar kelimeler içinde seo ile birlikte sözlerim gibi alakasız olanlar vardı. Blog sayfamın asıl konusu olan seo ve blog ipuçlarına göre anahtar kelimeler ekledim.
2) Daha önce hazırladığım 312x312 boyutunda logomu değiştirdim.
3) Şablonlardan uygun olanı blog sayfamın uygun bir yerine ekledim.

Neler Yapmak Lazım?

* Öncelikle özgün ve faydalı yazılar eklemek gerektiğini düşünüyorum.
* Blog sayfanızın tasarımsal düzenine özen gösterin. Sayfa hızına etki edecek ve işe yaramayacak hiçbir eklentiyi kullanmayın.
* Bumerang şablonunu görünen bir yere eklemek gerekir.
* Yazıları güncel tutarak bol miktarda trafik getirmek gerekiyor.

Başvuru Nasıl Sonuçlandı?

bumerang-platin-üyelik-sonucu

  Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi artık yazarkafe'nin kapısı açılmış oldu. Yazarkafe için yazı gönderme günde bir tane olabiliyormuş. Ayda 500.000 civarında trafik alan bir sistemde yazılar etkili olursa çok iyi geri dönüşler alınabilir. Yeni yazılarımla yazarkafe de görüşmek üzere.

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵
Facebook Comments

0 yorum